Eikö riitä se että sanoo oman mielipiteen ja sitte sitä voi arvostaa? Enkai miekään sano sulle että vitun paskasti ajattelet, ihan väärin, minun mielipide on ainoa oikea? Ihan kiva tänne purkaa, säälittävää oikeastaan. Mutta en välitä. Vittu.

Ahistaa. Koko vitun kaupunki on täynnä muistoja. Aina ku kävelee kaupungissä niin joka nurkalla on tapahtunu jotaki ja muistaa juttuja joita joko haluaa muistella, jolloin alkaa surkutteleen, tai sitte ei halua muistella ja alkaa ahdistaan. Vois lähteä pois täältä.

Ai että jos ottasin genitaalilävistyksen, pitäiskö minun sitäki esitellä jokapaikassa? No helvetti!

Ei oo enää ku jonkuaikaa nii alkaa kesäloma. Vaikea ois pistää tulevaa kesää paremmaks ku viimekesää, paineita. Lopettakaa jo se ilmastonmuutosvouhotuspaska. Onko Amerikkalaisetki yhtä huolissaan ku me? Ei tod oo, ja niillä on sentään pikkasen enemmän sakkia ku meillä. Vaikka kyllä mie voisin käyttää paperikasseja tai ei_kertakäyttöpusseja, ja niin aionki tehdä sitten ku ostan omat ruuat. Ja nuo samat idiootit paasaa tuolla teeveessä, ei ne mitään meidän elämästä kuitenkaan paranna. Onko joku oikeasti sitä mieltä että Paula Lehtomäki ei pelannu omaan pussiinsa ku alottaa työssä nyt eikä sitte äitiysloman jälkeen? Ihan sama, ei ees oikeasti kiinnosta niin paljoa.

Ja on totta, että jos ottaa yhen lävistyksen niin alkaa haluamaan lisää. Loppu.