Haluaisin nyt kirjottaa perheestäni.
Tänään isä osti TAAS uudet radiopuhelimet. Niin sanoppa se, mitä me niillä.
No ne ostettiin kirppikseltä eurolla, ja kun ne myy jälleen kahdella eurolla, saa 100% voittoa, sanoo isä.
Lisäksi isä osti rentouttavia ainesosia irroittavan tyynyn, jota äiti parjasi pari päivää sitten, että kukahan tyhmä tollaseenkin lankaan menee. No isä meni.
Sitten meille ostettiin grilli, sellanen pieni ja söpö, eikä ainakaan kalleimmasta päästä, mutta grilli kumminkin. Sen kasaamiseen meni tunti jonka aikana perhe oli aivan sekaisin ja kaikki neuvoivat yhteen ääneen miten se pitäisi koota.

Sitten tästä nettikäyttäytymisestä. Isä luulee että jos netti on hidas, aukaistaan vaan 'toinen netti', eli uusi sivu, ja se toinen netti saattaa toimia paremmin koska edellinen voi olla VANHENTUNUT. Lisäksi jokainen osoite pitää 'tallentaa isälle siihen listaan', eli siis siihen minne kaikki tallentuu, sivuhistoriaan. Siksi syntyy aina kova paniikki kun joku osoite on tippunut listalta pois ja isä luulee että joku on sen tahallaan mennyt siitä poistamaan.

anteeks nyt vaan

Silti meidän perhe on ihanin ja paras. Kaikki keskustelee aina yhteen ääneen ja neljästä eri asiasta, mutta kun kaikki jutut tulee selviksi niin mikäs siinä.